Thursday, April 30, 2009

Bila la nak ada dinner...

Xde ke sapa2 nak ajak aku pegi dinner or any special hot event??Bukannye apa..I just kempunan nak pakai kasut ni je..


My 1st ALDO



Dah berbulan2 beli kasut ni..xpernah dipakai..Mcm mana nak pakai, sbb x de event eps dinner yg memerlukan i bertumit tinggi...xkan nak pakai g keje kot..I x suka la org pandang semacam je..Maklum la duk trganu ni...Lg pun UMT ni mostly surrounded by pasir pantai...Confirm2 aku akan buat lubang anak ketam sepanjang berjalan..hahaha.. Nak pakai g kenduri pun x gamak bila duk trg ni..Kenduri kat sini bukan buat kat dewan or hotel..kat umah je..mau ilang bawah tangga kasut aku..aiseh...bila lah boleh pakai...